PopUp-näyttely Educariumilla 2021

 Jotain uutta, vanhaa ja tietysti sinistä


OLLIPEKKA KANGAS

EduArt PopUp-näyttely 5.2.2022 asti


Tilitän jokaisesta myydystä teoksesta 15% Lounais-Suomen syöpäyhdistyksen tilille.

Maksu pankkiin, MobilePay tai PayPal= PayPal.Me/opkangas  

Ota yhteys: opkangas@gmail.com tai soita 0500-432055

www.ollipekka.fiTeokset saa heti mukaan, kunhan maksusta on sovittu. Mikäli haluat vain varata teoksen, merkitsen sen pienellä vihreällä pallolla. Myyty teos merkitään punaisella tai se lähtee heti uuteen kotiin. Täydennän näyttelyä heti tarvittaessa uusilla töillä. Kysy lisää. Kerron mielelläni teoksista lisää. Joistakin töistä on saatavilla myös toinen versio/vedos/editio/painos. 


Näyttelytiedote 11.12.2021


Kun valo häviää maisemasta, jää jäljelle hetkeksi sininen tai sinisiä. Kaikki kissat ovat pimeässä harmaita.
Tulee syksy, pimeämpi aika. Harmaa syö valkeuden ja varjot värin. Vesi nousee, vesi laskee, kura lentää. Tulee talvi ja valo katoaa. Ihminen laskeutuu kaamokseen, blues soi syvällä sydämessä.

Kuljen pitkin autiota rantoja, vaellan risupusikoissa. Kuljen hämärissä metsissä ja kuuntelen hiljaa, mitä maisemalla on asiaa. Maa on sinistä voimaa. Kurotan työlläni valoa kohti.  Kuluma, naarmu, roiske ja entropia ovat maalausteni kavereita. Jos haluat, voit nähdä maiseman, sillan tai tien jonnekin. Luonto on puhunut. 

Sininen väri yhdistetään usein veteen (erityisesti mereen) tai taivaaseen. Tämä tekee siitä rauhan, zenin ja tyyneyden symbolin.


13.12.20212 Ollipekka Kangas


Kommentit