Matka siniseen: Tervetuloa 'Tuntuu siniseltä' -taidenäyttelyyn

Tervetuloa "Feels Like Blue" -maailmaan, missä jokainen sivellinveto kertoo tarinan ja sinisen sävyt paljastavat matkan sinisten tunteiden maailmaan. Kutsun sinut tutustumaan uusimpaan näyttelyyni.

Näyttelystä:

"Feels Like Blue" vie minut sinisen värisävyn ytimeen. Teema kietoutuu vuodenaikojen vaihteluun, valon ja varjon leikkiin sekä luonnon elementtien ikuiseen vaihteluun.

Miksi "Feels Like Blue"?

Sininen on enemmän kuin väri; se on rauhan ja tyyneyden symboli. Jokaisessa siveltimenvedossa pyrin vangitsemaan veden ja taivaan olennaisuuden, kutsuen sinut todistamaan harmoniaa kaaoksessa ja rauhaa myrskyn keskellä.

Liity mukaan matkalle:

Kutsun sinut mukaan tähän taiteelliseen matkaan. Yhdessä voimme tutkia sinisen voimaa, ylittää rajoja ja löytää syvän kauneuden jokaisen teoksen kerroksista. Näyttely lupaa upottavan zen-kokemuksen, missä voit nähdä maailman silmin, joissa tunne on siirretty jokaiseen kankaaseen.

Tapahtumatiedot:

  • Otsikko: Tuntuu siniseltä: Matka maalauksen syvyyksiin
  • Päivämäärä: 1.2.-29.2.2024
  • Aika: klo 17.00- Avajaispuhe ja -malja, Kimi Kärki, Laulu ja kitara
  • klo 18.00- MC Elä (Antti Mäkelä) elektronista musiikkia: Sininen hämärä.Noin klo 19.00- ??? DJ OP palaa tiskijukan hommaan yli 30 vuoden tauon jälkeen ja soittaa tietysti sinistä ja ihanaa.

  • Paikka: Veistämö Wine Bar, Linnankatu 63

Merkitse kalenteriisi, levitä sanaa ja valmistaudu avajaisiin. Haluan jakaa tämän näyttelyn kanssasi. Nähdään näyttelyssä!

Kommentit

Suositut tekstit